Restoranlarda, otellerde, okullarda, yani toplu halde yemek yenen her yerde yemekleri profesyonel aşçılar yapar. Aşçı olmak için yıllarca eğitim almak gerekir. Eskiden aşçılar ustalar tarafından mutfaklarda yetiştirilirdi. Ancak günümüzde bu ustaların çoğu öğrencilerini aşçılık ve turizm okullarında yetiştiriyor. Aşçıların neler yaptıklarını merak edince, sokağımızdaki restoranın sahibi Semih beni mutfağına davet etti. Hadi gidip profesyonel bir aşçıyla yemek pişirelim.
Kitabın Özellikleri
Basım Dili | Türkçe |
Çeviren | Ayça Sabuncuoğlu |
Sayfa Sayısı | 24 |
Kapak Türü | Karton Kapak |
Kağıt Türü | Kuşe |
Basım Tarihi | Nisan 2018 |
Basım Yeri | İstanbul |
En / Boy | 22,00 / 22,00 cm. |